header-bhv-invistra
BHV-Cursussen-Invistra

BHV-cursus

Als werkgever bent u verplicht de bedrijfshulpverlening binnen uw bedrijf te regelen. Een goede bhv’er handelt snel bij nood, calamiteiten of incidenten en verzekert zo de veiligheid van collega’s en klanten. Voor ieder een voordeel.

Wilt u bhv’er worden of uw bhv-diploma geldig houden? Dan zit u goed bij Invistra. Bij ons haalt u op flexibele wijze uw bedrijfshulpverlening, zodat u precies weet wat u moet doen bij een ongeluk of incident. U leert ook hoe u handelt bij een ontruiming (bijvoorbeeld bij brand) en hoe u eerste hulp verleent. 

Waarom kiezen voor een bhv-cursus bij Invistra?


Bij Invistra vinden we persoonlijke aandacht en interactie heel belangrijk. We verdiepen ons in uw bedrijf en wat de risico’s zijn op het gebied van de veiligheid van uw collega’s. Zo zorgen we ervoor dat de cursus goed toepasbaar is in de praktijk.

Verder zijn de groepen nooit te groot, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Ons maximum is 12 personen per groep. De cursusdag zal onder andere bestaan uit oefeningen, want een goede bhv’er wordt u niet door alleen de theorie te leren. Wij beschikken over een mooie oefenlocatie, maar we geven de bhv-cursus ook incompany als u dat wenst. 

  • Persoonlijke aandacht
  • Interactief
  • Praktische oefeningen
  • Kleine groepen
  • Gemakkelijk toepasbaar in de praktijk
  • Grote kans van slagen
Header

Volg uw bhv-cursus bij Invistra en haal in één keer uw certificaat!

Bhv-basis + e-learning

In twee dagen leert u de basis van bhv. Deze bestaat onder andere uit reanimeren, omgaan met een AED, met wie u moet communiceren bij nood, een beginnende brand blussen en hoe u moet ontruimen bij een brand.

De bhv e-learning is hetzelfde als de basiscursus, maar nu leert u de theorie thuis en u maakt daar ook een schriftelijk examen.

Aan het einde van de cursus doet u examen. Als u dit haalt dan krijgt u een bhv-certificaat en een bhv-pas. 

Bhv-herhalingscursus middag/avond

Het is belangrijk om te blijven oefenen en de bhv-theorie te herhalen. Daarom houden we tijdens de bhv-herhalingscursus vooral uw vaardigheden up-to-date. De herhalingscursus duurt normaal gesproken zes uur. De cursus geven we in Ridderkerk, maar kan ook incompany gegeven worden.

Uniek is dat we binnen Invistra cursusmomenten hebben tussen 14.30 uur en 21.00 uur. Zodoende kunt u nog werken en daarna als bhv’er aan de slag. Wilt u toch vooraf extra oefenen met de theorie (geen verplichting), dan kunnen we voor u een update e-learning verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden. 

Bhv-herhalingscursus dag

Het is belangrijk om te blijven oefenen en de bhv-theorie te herhalen. Daarom houden we tijdens de bhv-herhalingscursus vooral uw vaardigheden up-to-date. De herhalingscursus duurt normaal gesproken zes uur en begint 08.30 uur tot ongeveer 15.30 uur. De cursus geven we in Ridderkerk, maar kan ook incompany gegeven worden.

Wilt u toch vooraf extra oefenen met de theorie (geen verplichting), dan kunnen we voor u een update e-learning verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Bhv incompany

Elk bedrijf en organisatie is uniek. Daarom is er bij ons ook de mogelijkheid om de bhv-cursus op uw eigen (bedrijfs)locatie te volgen. Zo is de bhv helemaal toegespitst op uw organisatie. Alle onderdelen van EHBO en brandpreventie & ontruiming komen in 1 dag aan bod. Voor een bhv-cursus is de minimale groepsgrootte zes personen. Natuurlijk bieden we deze cursus aan voor een maatwerkprijs.

Heeft u vragen over de inhoud of het plannen van een incompany cursus? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over cursussen?