Specialisme

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

Onze specialismen zijn:

VCA-unieke doelgroep
Risico, Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)
Preventiemedewerker
Veiligheidsbewustwording
EHBO bij kinderen

Voor uitgebreide informatie zie onderstaande.

Beschrijving

Inhoud specialisme

Invistra is de sleutel tot succes als het gaat om afstemming. Afstemmen op de behoefte van klant en deelnemer staat centraal. Onze kernwaarden zijn daarbij een groot voordeel.

Invistra heeft kennis en ervaring met:

1. VCA- unieke doelgroep

Kies voor onze één-op-één opleidingen. In zes uur verdeelt over drie middagen scholen wij uw werknemer extra bij. Vervolgens doet hij of zijn één opleidingsdag mee. Wat kost dit bij deze opleiding? €300,- ex.btw. en de opleidingsdag á €100,- ex. btw (gereduceerd tarief). Voor €400,- ex. btw. bent u klaar. VCA niet gehaald,  de deelnemer krijgt nogmaals een extra opleidingsdag voor €75,- ex.btw, inclusief lunch en examen. Hoveniers, installatiebedrijven en WSW-bedrijven zijn onze klant.  100% geslaagd!   Let op: ‘voor €500,- doen wij dit ook voor twee deelnemers’

Daarnaast geven wij VCA-opleidingen aan personen/ groepen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Op structurele, eenvoudige en aansprekende wijze betrekken we de deelnemers bij de leerstof.  Door middel van visualiseren, extra duidelijke vraagstellingen, uitleg moeilijke VCA-woorden met woordenlijst, herhaling, extra oefening met proefexamens en stimuleren tot goed begrijpend lezen neemt de slagingskans voor het examen toe!

       Waarom kiest u voor Invistra?

 • Ruim 11 jaar docentervaring in basisonderwijs en Praktijkonderwijs;
 • acht jaar ervaring in omgang met doelgroep WAjong, bijstand enz. als coach en re-integratieconsulent en
 • veiligheidskundige met sociale inzet.

2. Veiligheidsbewustwording

Veel werkgevers investeren in kennis en vaardigheden. Dit levert vaak geld op. Ook veilig werken bespaart u geld op korte en lange termijn. Invistra draagt hier graag een veilig steentje aan bij. Wilt u een korte, effectieve en confronterende bewustwordingssessies bij uw personeel? Neem eens contact met ons op.  Wij inventariseren uw wens, stellen een aansprekend lesplan op en voeren deze graag bij u uit. Dit kan ook ‘s avonds of op zaterdagmorgen!

3. Uw meedenkende adviseur

Als veiligheidskundige word ik vaak benadert met allerlei soorten vraagstukken inzake arbeidsveiligheid en ARBOwet. Wilt u een veiligheidscheck en veiligheidsadvies binnen uw bedrijf? Wij rekenen een prettig uurtarief en geen reiskosten/reistijd binnen een straal van 15 km vanaf Barendrecht.

 

2 beoordelingen voor Specialisme

 1. Waardering 5 uit 5

  Wim van Herk Stichting Ontmoeting

  Invistra heeft bij ons een VCA cursus gegeven voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een zeer diverse doelgroep wat vroeg om een unieke aanpak. En dat is gelukt. Eric sloot goed aan bij de doelgroep en veel mensen hebben hun VCA diploma behaald. Wij hopen nog lang samen te werken met Invistra.

 2. Waardering 5 uit 5

  Arie Molendijk. WIHW

  Invistra heeft bij WIHW VCA cursus gegeven voor onze mensen met een beperking, die niet allemaal goed kunnen leren.
  Verschillende mensen hebben een diploma behaald en andere hebben een certificaat ontvangen.
  Dit is door de unieke wijzen waarop Eric les geeft.
  Tevens hebben 5 werkleiders, de cursus VCA VOL gevolgd en door de fijne en ontspannen sfeer van lesgeven van Eric
  zijn ze allemaal geslaagd met een slagingspercetage van gemiddeld 80%
  Bedankt Eric

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *