VOP NEN3140

VOP NEN 3140 of VP NEN 3140

Deze Nederlandse norm schrijft ons voor hoe we om dienen te gaan met laagspanningsinstallaties. Wil jij veilig werken met laagspanningsinstallaties? Kies dan voor onze VOP NEN 3140 of VP NEN 3140 training. Theorie en praktijk gaan hierin samen op.
Trainingsdata en aanmelden**Bij aanmelding van vier of meer personen, ontvangt u 10% korting of meer op het totale bedrag. Vraag hiervoor een offerte/voorstel aan via de contactgegevens.

Inclusief NEN 3140 boek, koffie, thee, fris, versnaperingen, lunch (bij dagtraining), NEN 3140 examen en bij voldoende resultaat uw NEN 3140 certificaat.
Locatie De opleidingen worden gegeven in Zwijndrecht of incompany.
Tijd VOP NEN 3140: één dagdeel (4 uur)

Beschrijving

Inschrijven

Laden...

 

Inhoud NEN 3140

In Nederland is de NEN 3140 een zelfstandige norm met betrekking tot alle laagspanningsinstallaties. Deze betreft de bedrijfsvoering van elektrische installaties en apparatuur tot 1000 volt wisselspanning en 1500 volt gelijkspanning.

De wet eist dat deze installaties en apparaten veilig zijn en dat het werken aan deze laagspanningsinstallaties veilig moet gebeuren. Dit om ongevallen te voorkomen.
Op diverse niveaus wordt er gewerkt aan de elektrische installaties en apparatuur. Twee hiervan zijn ‘Voldoende Onderricht Persoon’ (VOP) en ‘Vakbekwaam Persoon’ (VP).

Een VOP is een persoon die voldoende is geïnstrueerd om onder toezicht van een hogergeplaatste eenvoudige en specifiek gerichte werkzaamheden uit te voeren aan een laagspanningsinstallatie.

Een VP is een elektrotechnische monteur die alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden uitvoert volgens de NEN 3140. Hij doet dit onder de regie van een installatieverantwoordelijke en/of werkverantwoordelijke.

VOP NEN 3140

Wij bieden u de training ‘VOP NEN 3140’ installeren wandcontactdoos (WCD) aan. Hierin leert u of uw medewerker alles omtrent veilig werken aan bijv. de meterkast en het aansluiten van een WCD conform de NEN 3140. Uw medewerker hoeft geen elektrotechnische vooropleiding te hebben, maar dient wel uit hoofde van zijn werk een wandcontactdoos veilig te kunnen aansluiten.

De training beslaat één dag en bestaat uit theorie en praktijk. Aan het einde van de dag vindt er een toetsmoment plaats. Na voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een VOP NEN 3140 certificaat.

De kosten van deze dag zijn € 175,- ex. btw. Inclusief NEN 3140 reader, koffie, thee, fris, versnaperingen, lunch en na voldoende resultaat uw VOP NEN 3140 certificaat.

Extra
Wij verzorgen deze trainingen ook incompany.

Bij aanmelding van vijf of meer personen tegelijk kunt u rekenen op staffelkorting. Neem voor meer info s.v.p. contact met ons op.

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Telefoon:
06 – 146 994 91

E-mail:
info@invistra.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “VOP NEN3140” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *